Cursussen

van privécursus tot incompany in vergaderruimte met laptops verzorgd door BAViX tot klassikaal in een volledig ingericht computerlokaal

Excel en Power BI cursussen en onderwerpen

Bijvoorbeeld: privé cursus, Excel Basis,  Vervolg,  Advanced,  Expert,  Masterclass Excel, Draaitabellen,  Formules en Functies,  Grafieken,  Dashboards,  Koppelingen en Macro’s,  Lijsten en Tabellen,  Slicers,  Tijdlijnen, Draaigrafieken,  Financials,  Power Pivot,  Power Query,  Power View,  Power Maps,  Excel BI, Data Analytics for Excel, Power BI combi met Excel,  Power BI Desktop/Service/Mobile, Power BI Advanced.

Optimaliseren van eigen Excel- en data-bestanden: breng vooral de bestanden mee waar je mee werkt op de zaak of thuis. Het mes snijdt dan van twee kanten: je leert het veel gemakkelijker én je gaat met een uitgedokterd bestand de volgende dag verder!

Vanwege grote drukte zijn de cursussen momenteel alleen incompany of privé mogelijk. Klassikale cursussen op basis van open inschrijvingen worden daarom voorlopig niet gehouden.

Frequently asked

Van beginners tot de experts ?

Jazeker, elk niveau is mogelijk. Van magazijnmedewerker tot financieel directeur. Van data analist tot management assistent.
Voor mij blijft het boeiend om te schakelen van zo eenvoudig mogelijk dingen benaderen tot snel complexe problematieken bijspijkeren.

Ook individueel in privécursus?

Ja, individueel een privécursus volgen is zeer effectief. Maximaal aandacht voor eigen bestanden en onderwerpen.

Incompany mogelijk?

Jazeker! Incompany is heel efficiënt. Bedrijfsspecifieke onderwerpen en bestanden geven focus. Geen reistijd voor de cursisten. En de cursisten hebben voor of na het lesblok nog tijd om de spoedklussen op de zaak af te handelen.
Voor cursisten zonder een laptop met de juiste software kan ik voor de juiste materialen zorgen.

Maatwerk?

Naast de standaard cursussen kan er ook maatwerk geleverd worden. Met maatwerk bereik je nog sneller en beter de doelen!

Intake?

Bij de intake inventariseer ik de behoeften van de verschillende deelnemers wat betreft het huidige en het gewenste niveau en pas daar het programma en de oefeningen op aan.

In bijvoorbeeld halve dagen mogelijk?

Ja natuurlijk! Ik ben flexibel. Hoe meer verspreid over de tijd hoe beter de stof blijft hangen.

Incompany-cursus Power Query in Excel om automatisch grote databestanden in te kunnen lezen inclusief alle bewerkingen.
Cursus Power BI in het Provinciehuis te Utrecht
Cursus Power BI in Amsterdam BCN Arena
In-company cursus Excel gevorderden
Foto gepubliceerd op LinkedIn door cursist – Power BI te Utrecht
Inspirerende en leerzame Power Bi training gehad van Martien Hendriks. Zeer de moeite waard!
Foto gepubliceerd op LinkedIn door een cursist – Power BI te Nieuwegein
Vorige week een mooie training afgerond over Business Intelligence met Power BI. Nu nog een tool onder de knie om te koppelen, inzichten te krijgen en te visualiseren. Dit gaat vééééél verder dan standaard Excel (wel een goede basis hoor). Dank Martien HENDRIKS voor de heldere en duidelijke training.