Scorehulpen

Om het scoren van psychologische onderzoeken gemakkelijker te maken heb ik een aantal bestaande scorehulpen die draaien in Excel verbeterd.

Aan psychologische dienstverleners stel ik ze graag gratis ter beschikking. De condities en randvoorwaarden staan onderaan deze pagina.

Wil je in de toekomst bericht krijgen als er wijzigingen zijn? Stuur dan een e-mailtje met je eigen naam en de naam van je organisatie naar info@bavix.nl .

Schrijf een review
Heb je een gmail-account? Plaats dan een review op mijn bedrijfspagina bij Google maps: https://g.page/BAViX-trainer-Excel-PowerBI/review

Scorehulpen zonder wachtwoord:

Scorehulpen met wachtwoord (stuur email naar info@bavix.nl voor de file en het wachtwoord ):


De scorehulpen draaien op jouw eigen computer. En jij bepaalt waar de Excel-file met de ingevoerde gegevens bewaard wordt. Er vindt geen gegevensoverdracht plaats naar BAViX.

Jij bent de verwerkingsverantwoordelijke en daarmee verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens, je diagnose, je besluitvorming, je adviezen en alle privacybepalingen. Jij bent eigenaar van de ingevoerde gegevens en dus verantwoordelijk voor de juistheid daarvan.

De scorehulp is zorgvuldig samengesteld en gecontroleerd op fouten. Maar vaar niet blind op de digitale uitslag. Diagnostiek is en blijft mensenwerk en jouw verantwoordelijkheid. Jouw klinische blik is vereist om tot een juiste diagnose en een passend behandelplan te komen.

BAViX is niet aansprakelijk voor eventuele fouten en de beslissingen die jij daar op gebaseerd hebt. Werk bij twijfel de test ook handmatig uit.

De tekst van de vragen is niet beschikbaar in de scorehulpen. Je hebt nog steeds het testmateriaal, de testhandleiding en officiële uitwerkingsformulieren nodig. De scorehulpen zijn daarmee een aanvulling op de papieren test. Als dat nodig is heeft je organisatie licenties bij de testuitgevers afgesloten door uitwerkingsformulieren aan te schaffen. **

Links naar andere scorehulpen


** De scorehulpen gebruiken onderzoekdata in de vorm van normgegevens. Uit de uitspraak in een bodemprocedure van een testuitgever tegen een scorehulp-site blijkt dat op de normgegevens in de normtabellen geen databankrecht, geschriftenbescherming of auteursrecht rust.